Banden deneyer
Kwalitatieve service voor élke wagen !
1 CONTACTEER ONS
2 Samen plannen
we een afspraak
3 we bepalen samen
wat u nodig heeft
4 professionele
uitvoering

Over ons

3 generaties

Banden Deneyer is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1945. Vlak na het einde van de tweede wereldoorlog startte Henri Deneyer als zelfstandig bandenhandelaar. In 1947 liet hij een bescheiden atelier bouwen aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw, op de plaats waar het bedrijf nu nog altijd gevestigd is. Op die eerste 250 vierkante meter oppervlakte monteerde hij banden op auto’s en vrachtwagens. In de loop van de jaren ’70 kwamen daar onder leiding van zoon Raymond Deneyer ook spooruitlijningen bij, uitgevoerd door ervaren technici.

Ruim 60 jaar later is met kleinzoon Lars Deneyer de derde generatie aan de beurt. Banden Deneyer is intussen vertienvoudigd in oppervlakte en ook de service is fel uitgebreid. De laatste tien jaar heeft het bedrijf zich ook gespecialiseerd in producten en diensten voor 4X4- en SUV-voertuigen. Sinds kort kan je bij Banden Deneyer ook terecht voor motorbanden.

Heel wat particulieren, KMO’s en grote bedrijven uit de buurt en ook van ver buiten de regio zijn al jaren trouwe klant en dat is voor ons de grootste bevestiging die we kunnen krijgen. Tot op vandaag is Banden Deneyer nog altijd een volledig onafhankelijk bedrijf en dat betekent dat we in alle objectiviteit kunnen bepalen welk bandenmerk voor u het beste is.

In 2013 kreeg Banden Deneyer het label ‘Michelin Certified Center’. De bekende bandenfabrikant voert jaarlijks een onafhankelijke audit uit op vlak van stock, onthaal, technische competentie, personeel, herstellingen en dergelijke. Alleen wie hoog genoeg scoort, krijgt het felbegeerde label.


Banden voor :

Banden Deneyer

Bergensesteenweg 426, 1600 Sint-Pieters-leeuw
02 377 35 15 - info@bandendeneyerpneus.be

Maak een afspraak online (enkel bandenwissels)

  

© 2022 Banden Deneyer | disclaimer | sitemap |
nl | fr | en
| powered by BhindLite | Login